Güncel

siyonist işgal rejiminin tehdidine HAMAS'tan yanıt

İşgal rejiminin sözde Dışişleri Bakanı Eli Cohen'in "HAMAS liderlerini ortadan kaldırmak için çalışacağız, doğal ölümle ölmeyecekler." sözlerine HAMAS'tan yanıt gecikmedi.

Abone Ol

HAMAS'ın Siyasi Büro Üyesi İzzet er-Rişk, işgal rejiminin açıklamasına verdiği cevapta, işgalcilerin mücahidlere karşı sahada yetersizliğini gösterdiğinin altını çizdi.

İşgal rejiminin sözde Bakanı Cohen, işgal medyasına verdiği demeçte, 'Halid Meşal ve İsmail Heniyye'yi ortadan kaldırmak için çalışacağız; doğal ölümle ölmeyecekler.' ifadelerini kullandı.

Er-Rişk, işgal rejiminin tehdidine ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, 'Cohen'in, Heniyye ve Meşal'e yönelik suikast düzenleme tehdidinin temsil ettiği küstah siyasi çıkarımların saçmalığı bir yana, bu onların resmi iflaslarını ve sahada Kassam Tugayları ile mücadelede yetersiz kaldıklarını yansıtıyor.' İfadelerini kullandı.

Düşmanlarının kendilerini anlamadığını belirten Rişk, 'Tüm HAMAS liderlerinin şehadeti Allah'ın nimetine ve cennetine kesin olarak inanan bir imanla istediklerini bilmiyor. Bu, HAMAS üyelerinin benimsedikleri İslami bir değerdir, akılla anlaşılmaz.' değerlendirmesinde bulundu. (İLKHA)