Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında Eski Bakan Bayraktar'a Yönelik Hakaret Davasında Hapis Cezası Talebi Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında Eski Bakan Bayraktar'a Yönelik Hakaret Davasında Hapis Cezası Talebi

Trakya bölgesinin en ünlü restoranlarından biri olan ve her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği Edirne'deki Ciğerci Bahri'nin sahibi Bahri Dinar'ın vefat haberi, şehir genelinde derin bir üzüntüye sebep oldu. Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı olarak sadece Edirne'nin değil, tüm Türkiye'nin tanıdığı Ciğerci Bahri işletmesinin sahibi Bahri Dinar'ın vefatı, şehri yasa boğdu. Bahri Dinar'ın vefat haberi, Edirne Valiliği tarafından duyuruldu.

Edirne Valiliği tarafından yapılan duyuruda, "Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı, Edirne Turizm elçisi, ilimizin sevilen, güler yüzlü gönül insanı, 'Tarihi Ciğerci Bahri Bey' işletmesinin sahibi Bahri Dinar vefat etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Ciğerci Bahri'nin kökeni 1963 yılında Şanlıurfa'da ocakbaşı ustalarının bir araya gelmesiyle başladı. Cigerci Bahri markasının temellerini atan Bahri'nin babasıydı. Bahri Dinar, aile geleneğini devam ettirerek kendi deneyimleriyle ustalığı birleştirdi ve işletmeyi büyüttü. 2016'da Kırıkkale, 2017'de Kayseri ve 2018'de Kırşehir olmak üzere toplamda üç şubeye ulaştı. Şubeleşme süreciyle birlikte, her geçen gün artan bir popülerlikle tüm şehirlerde sevilen bir lezzet haline geldi.