Güncel

Üniversiteliler Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar' sordu, Başkan Silpagar cevapladı

Yalova Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ı ağırlayarak sorularını yöneltti.

Abone Ol

Başkan Silpagar, geleceğin siyasetçileriyle gerçekleştirdiği etkileşimli söyleşide öğrencilerin merak ettiği konuları yanıtladı.

Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri, öğretim üyeleriyle birlikte Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ı ziyaret etti. Soru-cevap formatında geçen etkileşimli etkinlikte, öğrenciler Çiftlikköy ile ilgili çeşitli konularda Başkan Silpagar'a sorular yöneltti.

Başkan Silpagar, beklenen Marmara Depremi ile ilgili Çiftlikköy'de yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. "Afete hazır bir Çiftlikköy" hedefiyle hareket ettiklerini belirten Silpagar, Afetle Mücadele Müdürlüğü'nü kurduklarını ve mahallelerde afet müdahale konteynırları bulunduracaklarını açıkladı.

Ayrıca, Çiftlikköy'de öğrenciler için çalışma yeri ve kütüphane oluşturulacak projeler arasında yer alıyor. 100. Yıl Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi kapsamında gençlere yönelik sosyal donatı alanları içinde yer alacak olan merkez, sanatsal faaliyetlere ve kütüphane ihtiyacına cevap verecek.

Başkan Silpagar, söyleşi sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirirken, geleceğin siyasetçileriyle gerçekleştirdiği sohbetin keyifli olduğunu belirtti ve Doç. Dr. Salih Batal ve öğrencilere teşekkür etti.