Mauro Icardi'den Galatasaray'a Vefa Sözü: Gelecek Sezon da Buradayım Mauro Icardi'den Galatasaray'a Vefa Sözü: Gelecek Sezon da Buradayım

Avrupa Şampiyonası’na Galibiyetle Başladık

Avrupa Şampiyonası heyecanı başladı ve Türkiye A Milli Takımı, çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrıldı. Avrupa Şampiyonası Grup F’de mücadele eden temsilcilerimiz, Gürcistan’a karşı aldığı 3-1’lik galibiyetle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Cumartesi günü gerçekleştirilen maçta, ilk gol dakika 25’te Mert Müldür’den geldi. Dakika 32’de Gürcistan, Mikautadze’nin golüyle skoru 1-1’e eşitledi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmazken, Abdülkerim Bardakcı dakika 35’te sarı kart gördü.

İkinci yarıda baskısını sürdüren Türkiye, dakika 65’te genç yıldızımız Arda Güler’in muhteşem golü ile skoru 2-1’e getirerek yeniden öne geçti. Gürcistan’ın gol arayışları sonuçsuz kalırken, 90+7’de Kerem Aktürkoğlu sahneye çıktı ve Türkiye maçtan 3-1’lik skorla galip ayrıldı.

Vali Kaya'dan Destek Mesajı

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Türkiye’nin bu muhteşem başarısı sonrasında bir paylaşımda bulunarak millilerimize destek oldu.

“Gururumuzsunuz”

Vali Kaya yaptığı paylaşımda, “Gururumuzsunuz. Avrupa Şampiyonası ilk maçında Gürcistan’a 3-1’lik skorla galip gelen A Milli Futbol Takımımızı yürekten kutluyorum. Yolun sonu final olacak. Bizim çocuklara şampiyonluk çok yakışacak,” ifadelerine yer verdi.

Bu paylaşımıyla Vali Kaya, milli takımın elde ettiği zaferi bir gurur kaynağı olarak nitelendirirken, takımın gelecekteki başarılarına olan inancını da vurgulamış oldu.

Editör: Fatma Zehra