Yalova'nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Taşköprü beldesinde bulunan ve önümüzdeki haftalarda resmi açılışı yapılacak İl Özel İdaresi Asfalt Plent Şantiyesi'nde araç teslim töreni gerçekleştirildi. Törende yeni 30 tonluk ekskavatör ile vidanjörün yanı sıra modernizasyon edilen mobil vinç ve arazöz İl Özel İdaresi araç filosuna katıldı. Ayrıca, modernize edilen 1 mobil komuta aracı ise İl Sağlık Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Törende konuşan Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, İl Özel İdaresi'nin bütçesi ve bütçe yönetimiyle diğer yerel yönetimlere örnek teşkil edebilecek bir noktada olduğunu vurguladı. İl Özel İdaresi'nin borcu olmadığına dikkat çeken Kaya, yapılan yatırımların önemine değindi ve kamu kaynaklarının etkin kullanılmasının önemine vurgu yaptı.

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, ekipmanların modernizasyonunda Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na teşekkür etti ve tesisin önemine dikkat çekti.

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Ankara'da Yalova için çalışacaklarını belirtirken, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ise İl Özel İdaresi'nin araç parkurunun modernizasyonu konusunda atılan adımları değerlendirdi ve yeni araçların hizmet gücüne güç katacağını ifade etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, geçtiğimiz yıl düzenlenen anahtar teslim törenlerinde alınan araçlar hakkında bilgi verdi ve bu zamana kadar gerçekleştirilen araç alımlarıyla beraber yapılacak yatırımın değerini açıkladı.

Yalova’da Motosiklet Satışları Artışta: Yaz Aylarında Motosikletlere İlgi Artıyor Yalova’da Motosiklet Satışları Artışta: Yaz Aylarında Motosikletlere İlgi Artıyor

Konuşmaların ardından araçların anahtarları teslim edildi ve tesis gezildi. Törene Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve İl Genel Meclis üyeleri de katıldı.