Haber Merkezi- Yalova İl özel İdaresi, köylerdeki hizmetlerin daha hızlı ve stabil bir şekilde sürdürülmesini sağlamak adına araç parkını her geçen gün güçlendirmeye devam ediyor. Bu çerçevede hayata geçirilen “Makine Parkı’nın Modernizasyonu Projesi” kapsamında İl Özel İdaresi araç parkına 2 yılda 20 yeni araç kazandırıldı.

Bu araçlar sayesinde hizmet ağını genişlettiklerini ifade eden Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, “Makine parkının modernizasyonu projesi kapsamında son 2 yılda İl Özel İdaresi’ne 20 yeni araç kazandırdık.

Bu sayede araç yaş ortalamamızı 15 yaşın altına çektik. Bu araçlardan 17 tanesini teslim aldık. 3 yeni kamyon da önümüzdeki aydan itibaren araç parkımıza katılmış olacak. Onlarla birlikte makine parkımızın modernizasyonu için 60 milyon TL civarında bir yatırım yapmış olacağız. Bu süreci gerçekleştirirken hibe ve yatırım teşvik belgemizi aldık.

Eski Bakan, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı Ziyaret Etti Eski Bakan, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı Ziyaret Etti

Bakanlıklardan aldığımız hibeler de mevcut. 15 milyon TL bakanlık hibesi, 5 milyon TL de KDV muafiyeti aldık. Yani yaklaşık 20 milyon TL’lik hibe sağladık. Kalan 40 milyon TL'yi ise kendi bütçemizden karşıladık,” dedi.

Editör: Fatma Zehra