Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda coşkulu bir mesajla geleceğin teminatı olan çocuklara seslendi.

Mesajında, bu özel günün sadece bir bayram olmadığını, aynı zamanda ulusal egemenliğin simgesi olduğunu belirtti ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu günü tüm çocuklara armağan etmesinin önemine vurgu yaptı.

Yalova İl Genel Meclisi'nde Öğrenciler Meclis Ortamını Deneyimledi Yalova İl Genel Meclisi'nde Öğrenciler Meclis Ortamını Deneyimledi

Akmeşe, milli mücadelenin kahramanlarını ve şehitleri rahmetle anarak, geleceğin nesillerini donanımlı bireyler olarak yetiştirmenin önemine değindi.

Öğrencilere hitaben, onların milli ve manevi değerlerle donanmış olarak bilimde, sanatta, sporda ve her alanda ülkelerini daha ileriye taşıyacaklarını, dünyada söz sahibi bir Türkiye'nin temellerini atacaklarını ifade etti. Akmeşe, çocuklara olan güvenini ve geleceğe yönelik umudunu dile getirerek, onları kurtuluş savaşındaki kahramanlık ve vatanseverlik ruhuyla donanmış olarak gördüğünü belirtti.

Mesajında, çocuklara ülkenin geleceği için önemli bir rol düştüğünü vurgulayarak, onların aydınlık bir Türkiye'nin mimarları olacaklarını ifade etti.