Yalova Su Sporları ve Balık Adamlar Kulübü, kuruluşlarının ikinci yıldönümünü Lova Hotel’de coşkulu bir etkinlikle kutladı.

Yalova AFAD Ekipleri Afet Bilincini Artırmak İçin Eğitimler Düzenliyor Yalova AFAD Ekipleri Afet Bilincini Artırmak İçin Eğitimler Düzenliyor

İş insanı Engin Barman'ın liderliğindeki kurucu yönetim kurulu üyeleri, Yalova Milletvekili Tahsin Becan, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Muhammed Edip Özyılmaz gibi önemli isimlerin de katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, geçen iki yıl boyunca yapılan çalışmalar ve elde edilen başarılar değerlendirildi.

Kurucu yönetim kurulu üyesi ve Türkiye Kürek Federasyonu Yalova İl Temsilcisi İbrahim İnce, etkinlikle ilgili olarak, "Yalova'da spor turizminin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla önemli bir adım attık.

Özellikle Turizm Haftası'nda gerçekleştirdiğimiz etkinlikler, Yalova halkı tarafından büyük ilgi gördü. Spor turizminin daha da gelişmesi için gelecek dönemde yapılacak çalışmalara odaklanacağız" dedi.

Bu kutlamada bir araya gelmek ve gelecek için planlar yapmak, kulübün daha da ileriye gitmesine katkı sağlayacak önemli bir adımdı.