Yalova'da Milli Eğitim Bakanlığı'nın ödül programı kapsamında başarılı öğretmenlere verilen ödüller, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 122'nci maddesi gereğince belirlendi. 21 Nisan 2024 tarihinde Tebliğler Dergisi'nde yayımlanan listede, Yalova'dan 73 öğretmenin ismi ödül almaya hak kazandı.

Altınova ilçesinden Erden Çilingiroğlu, Mehtap Çam, Sakine Alev Hasanoğlu ve Köksal Bulut; Armutlu ilçesinden Sabahattin Ata, Soydan Terzi, Hilmiye Ata ve Abdülhalik Uyanık; Çınarcık ilçesinden Halis Kaya, Fadime Ünal, Hilal Gedik ve Aziz Bozok; Çiftlikköy ilçesinden Burhan Ayılmazdır, Arzu Tıkıç Gürtekin, Gül Yılmaz ve Hakkı Yılmaz; Merkez ilçeden ise birçok öğretmen ödüle layık görüldü.

Yalova'da Kombilerin Yeniden Çalışma Vakti! Soğuk Havaya Hazırlıklı Olun Yalova'da Kombilerin Yeniden Çalışma Vakti! Soğuk Havaya Hazırlıklı Olun

Yalova'da eğitim camiasının başarılı isimleri, gösterdikleri üstün performansla takdir edildi. Bu ödüller, öğretmenlerin emeklerinin ve katkılarının değerini gösteriyor.