Aziz Yıldırım’dan Vefa Salman’a Ziyaret Aziz Yıldırım’dan Vefa Salman’a Ziyaret

Final Spor galibiyetinin ardından şampiyonluğa ulaşan Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı oyuncuları, coşkuyla karşılandı. Takım otobüsü eşliğinde Yalova sokaklarını dolaşarak şarkılar söylediler ve tezahüratlarda bulundular, şehrin her yerinde şampiyonluk coşkusunu paylaştılar.

Yalovaspor'un sezon boyunca gösterdiği üstün performansla elde ettiği zafer, Yalovalıları kent meydanında bir araya getirdi. Yalovalılar, takımlarını büyük bir coşku ve heyecanla karşıladılar. Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda, meşalelerin, tezahüratların ve bayrakların arasında Semt 77 Yalovaspor oyuncuları, taraftarlarının sevgi dolu seliyle karşılandılar. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel de kutlamalara katılarak Yalova halkıyla birlikte şampiyonluk zaferini kutladı.

Semt 77 Yalovaspor'un başarısı, Yalova'nın spor ruhunu ve birlik beraberlik duygusunu bir kez daha ortaya koydu. Taraftarlar, takımlarını daima desteklemeye devam edeceklerini ve birlikte nice başarılara imza atacaklarını ifade ettiler.