Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından Yeşilyurt Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen "Kalbin Şifası Kuran-İslam'da Peygamberler" semineri, kadınlar arasında yoğun bir ilgiyle karşılandı. Seminer, Yeşilyurt Kent Konseyi Seminer Salonu'nda gerçekleştirildi ve İl Vaizesi Hamdiye Yağcı tarafından sunuldu.

Seminerde, Kuran-ı Kerim'in yanı sıra İslam dinindeki peygamberlerin insan ve toplum hayatındaki önemi ve yeri üzerine bilgiler verildi. İl Vaizesi Hamdiye Yağcı, kalbin şifasının Kuran-ı Kerim olduğunu vurgulayarak, müslümanların ibadetlerini samimiyetle yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Türkiye'yi Coşturan Mevlid-i Nebi Etkinlikleriyle Dikkat Çekiyor Peygamber Sevdalıları Vakfı, Türkiye'yi Coşturan Mevlid-i Nebi Etkinlikleriyle Dikkat Çekiyor

Kadınların seminere gösterdiği yoğun ilgi üzerine konuşan İl Vaizesi Hamdiye Yağcı, Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Kent Konseyi'ne kültürel etkinliklere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Yağcı, "Müslümanlıkta samimiyet ve içtenlik önemlidir. Allah'a kulluk görevimizi samimiyetle yerine getirmeliyiz. Her işimizi içtenlikle yapmalıyız. Kalbin, ruhun ve hayatımızın şifası Kuran-ı Kerim'dedir" şeklinde konuştu.

Seminerin sonunda kadınlardan gelen soruları da cevaplayan İl Vaizesi Hamdiye Yağcı, katılımcıların merak ettikleri konular hakkında detaylı bilgi verdi.