Haber Merkezi- Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Erdal Kurt, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Recep Akyıldız ve Hersek Köyü Mahallesi Muhtarı Vedat Gencebay ile bir araya gelen Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, ilçede görev yapan muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelerek yerel bazda istişarelerde bulundu.

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, ilçenin çeşitli bölgelerinden gelen muhtarlarla gerçekleşen buluşmada, ilçenin yapılan çalışmalarını ve planlanan projelerini ele aldı.

Kahvaltıda, ilçede gerçekleştirilen çalışmaların yanı sıra önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler de detaylı bir şekilde ele alındı. Muhtarlar, kendi bölgelerindeki ihtiyaçları ve beklentileri Başkan Fazlaca ile paylaşarak, ortak çalışmalar için fikir alışverişinde bulundular.

Metin Oral: Altınova Belediyesi Borçlarına Hızlı Yanıt Verdi Metin Oral: Altınova Belediyesi Borçlarına Hızlı Yanıt Verdi

Yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinin de yapıldığı program oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Başkan Fazlaca, "Bizim amacımız, ilçemizin sorunlarını, sıkıntılarını el birliğiyle çözmek. Biz birlik ve beraberlikten yanayız" diye konuştu.

Muhtarların yerel demokrasinin önemli bir parçası olduğunu belirten Başkan Fazlaca, "Muhtarlık, halkla devlet arasında bir köprüdür.

Sizler demokrasinin ilk halkası. Sorunların takipçisi olup, çözüme kavuşturulması noktasında ilk mercisiniz. Bizim kapımız her zaman sizlere açık" ifadelerini kullandı.