Haber Merkezi- Yalova Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bu çerçevede, Altınova ilçesi Tavşanlı beldesinde bulunan spor tesisleri inşaatından 2 Mayıs 2024 tarihinde çalınan 52 adet playwood (kalıp tahtası) için yapılan araştırmalar sonucunda, suçun faili E.K. olarak belirlendi ve yakalandı.

Çalınan inşaat malzemeleri, 3 Mayıs 2024 tarihinde sahibine teslim edilirken, şüpheli E.K. ise yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

Metin Oral: Altınova Belediyesi Borçlarına Hızlı Yanıt Verdi Metin Oral: Altınova Belediyesi Borçlarına Hızlı Yanıt Verdi

Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen devriye faaliyetleri sırasında, 5 Mayıs 2024 tarihinde Soğuksu Köyü yakınlarında durdurulan bir araçta yapılan kontrolde, piyasa değeri yaklaşık 20.000 TL olan, toplam 360 kg ağırlığında 28 adet elektrik direği montaj malzemesi bulundu.

Yapılan araştırma sonucunda, malzemelerin Fevziye Köyü yakınlarındaki şantiyeden çalındığı tespit edildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan A.A. ve M.D. adlı iki şüphelinin ise yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edileceği bildirildi.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadelesine aralıksız olarak devam edeceğini kamuoyuna bildirdi.