Altınova ilçesindeki seçimlerin resmi olmayan kesin sonuçlarına göre, Altınova Belediye Başkanlığı'nı CHP'nin adayı Yasemin Fazlaca kazandı. Mahalli idareler seçiminin kazanan tarafı CHP oldu ve vatandaşlar, kıran kırana geçen propaganda dönemi sonrasında tercihlerini sandıkta yaptılar. Yapılan oy sayımı sonrasında CHP ilçede tarihi bir fark elde etti.

Halk arasında 'Topuklu Efe' olarak bilinen CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, rakibi AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit'e ciddi bir fark atarak seçimi kazandı.

eçim zaferinin ardından Altınova'da sokaklara dökülen CHP'li destekçiler, Fazlaca'nın başkanlığını kutladılar. Fazlaca, destek verenlere teşekkür ederek, "Altınova'nın gönlü büyük halkının teveccühü ile belediye başkanı seçildik.

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Mahalle Muhtarlarıyla Kahvaltıda Buluştu Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Mahalle Muhtarlarıyla Kahvaltıda Buluştu

Bundan sonra Metin Başkandan aldığımız bu bayrağı daha ilerilere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bu seçimin kaybedeni yok. Kazanan Altınova oldu. Artık CHP Belediyeciliğinin en güzel örneğini ilçemizde sergilemek için kolları sıvayarak çalışmalarımıza başlayacağız" şeklinde konuştu.