AÖL 2. dönem sınav sonuçları, 16-17 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen sınavların ardından bekleniyordu. Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) resmi internet sitesi olan aolweb.meb.gov.tr üzerinden sınav sonuçlarına 17 Nisan Çarşamba gününe kadar erişilebilir.

Her ders için toplam 11 sorunun yer aldığı sınavda, değerlendirme 100 puan üzerinden yapıldı. Doğru cevaplar için 5 puan verilirken, yanlış cevaplar doğru cevapları etkilemeyecek şekilde değerlendirildi. Öğrencilerin en az 45 puan alması sınavdan geçmek için gereklidir.

Yalova Gaziosmanpaşa İlkokulu Öğrencilerinden İtfaiye Müdürlüğü’ne Ziyaret Yalova Gaziosmanpaşa İlkokulu Öğrencilerinden İtfaiye Müdürlüğü’ne Ziyaret

Sınav sonuçlarını görmek isteyen adaylar, aolweb.meb.gov.tr adresinden giriş yapabilirler. Ayrıca, sonuçlar e-Devlet üzerinden de sorgulanabilecek. Adaylar, güvenlik kodu, T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle sisteme giriş yaparak sonuçlarını öğrenebilirler.

Resmi sonuçlar, internet üzerinden ilan edilecek ve herhangi bir basılı veya mail yoluyla ek bilgilendirme yapılmayacak. Bu sayede, adaylar Mart ayında tamamlanan sınavların sonuçlarını resmi duyuru yapıldığı anda internet üzerinden öğrenebilecekler.