Gündem

Başkan Turanlı: Çocuklarımızın Mutluluğuna Katkıda Bulunuyoruz

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Kahta Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen bir proje kapsamında, öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmayı hedefleyen sinema etkinlikleri devam ediyor.

Abone Ol

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, öğrencilere yönelik eğitici ve öğretici sinema filmleriyle düzenlenen etkinlikler hakkında şunları belirtti:

"Kahta Belediyesi Kültür Merkezi ve Sosyal Tesis İçerisinde Bulunan Konferans salonunda İlçemizde bir ilki gerçekleştirdiğimiz sinema etkinlik programlarımız aralıksız devam ediyor. Her gün farklı bir okulumuzun katılım sağladığı Sinema programımıza çocuklarımıza güvenli ulaşım desteği de sunarak 'Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın'' etkinlik Programımızda emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz."

Kahta Belediye servis araçlarıyla ücretsiz olarak gerçekleştirilen sinema etkinliğine katılan öğrenciler, etkinlikten büyük keyif alarak, Kahta Belediyesine bu tür etkinlikleri düzenledikleri için teşekkür ettiler. Başkan Turanlı, çocukların mutluluğunu ön planda tutarak, toplumun geleceğine yapıcı bir katkı sunma amacını vurgulayarak, projenin devam edeceğini belirtti.