Yalova

Başkan Tutuk, Esnafı Ziyaret Ederek Talepleri Dinledi

Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, esnaf ve hemşehrileriyle buluşarak yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı ve esnafın taleplerini dinledi.

Abone Ol

Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Yaptığı ziyaretlerde esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Tutuk, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

Ziyaretlerde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ve teşkilat üyeleri Başkan Tutuk'a eşlik etti.

Başkan Tutuk, gençten yaşlıya herkesin ilgisini çekerek, esnafın ve vatandaşların katılımıyla yapılan istişarenin ilin gelişimine önemli bir katkı sağladığını vurguladı. Yalova'nın değişim ve dönüşüm sürecini esnaf ve vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdiklerini ifade eden Tutuk, gelecekte de bu işbirliğini sürdüreceklerini belirtti.

Cengiz Koçal Caddesi esnaf ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Tutuk, esnafın olumlu dönüşlerinin kendilerine güç kattığını dile getirdi. Ayrıca, Cengiz Koçal Caddesi'ni kapsayan bir aydınlatma projesinin hayata geçirileceğini belirterek, bu projenin memnuniyet yaratacağını ifade etti. Başkan Tutuk, geride kalan dört yıl içinde birçok çalışmanın hayata geçirildiğini ve gelecek dönem için hemşerilerinin desteğiyle daha büyük ve güzel projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.