Gündem

Batı Şeria'da 24 saatte 14 direniş eylemi: Bir yaralı

Filistinli direnişçiler, Batı Şeria'da işgalci siyonistlere ve işgalci Yahudi yerleşimcilere karşı 24 saatte 14 direniş eylemi gerçekleştirdi.

Abone Ol

Filistin Bilgi Merkezi tarafından yayımlanan rapora göre rapor hazırlanmadan önceki 24 saatte işgalci siyonistlere yönelik 24 saatte 14 direniş eylemi gerçekleştirildi.

Bir silahlı, 2 molotof kokteyli ve havai fişek atma saldırısını, yerleşimcilerin saldırısına karşılık verme ve 2 aracının imha edilmesi eylemleri gerçekleştirildi.

Batı Şeria kentlerinden olan Ramallah'ta bulunan Ofer Kampı yakınlarında 8 ayrı noktada işgalci siyonistlere taşlarla ve molotof kokteyli ile karşılık verildi.

Kalkilya'da işgalci siyonistlerin ve işgalci Yahudi yerleşimcilerin saldırılarına taşlarla karşılık veren Filistinli direnişçiler, bir işgalci yerleşimciyi yaraladı, onlara ait 2 otobüsü imha etti.

Silwad'da, El-Halil'de ve bazı kamplarda işgalci siyonistlere ve işgalci Yahudi yerleşimcilere yönelik taş atma, silahla ateş açma havai fişek ve molotof kokteyli atma eylemleri gerçekleştirildi. (İLKHA)