Ekonomi

Bilet Dükkanı, EMITT Fuarı'nda Parlıyor: Akıllı Seyahat Çözümleri İle Dikkat Çekiyor!

EMITT Fuarı, 6-9 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Bilet Dükkanı, güçlü ekibi ve 110 m2'lik standıyla sektörde önemli bir konum elde ederek acentelere ve bireysel kullanıcılara Akıllı Seyahat deneyimini sunacak.

Abone Ol

Haber Merkezi - Türkiye'nin lider online seyahat platformlarından biri olan Bilet Dükkanı, EMITT Fuarı'nda iddialı bir şekilde yer alacak. Şirket, "Akıllı Seyahat" anlayışıyla yolcu ve acente deneyimlerini yeniden şekillendirirken, acentelere yönelik kapsamlı bir teknoloji platformu sunmanın yanı sıra bireysel kullanıcılara da seyahatlerini uçtan uca planlama imkanı sağlıyor.

Fuar kapsamında Bilet Dükkanı, 23 ülkede 3.000'den fazla acente ile işbirlikleri ve gelişmiş otomasyon teknolojisiyle dikkat çekiyor. Şirket, acentelerin rezervasyonlardan finansal işlemlere kadar olan tüm süreçlerini kolaylaştırmak için çeşitli çözümler sunuyor ve 7/24 ücretsiz çağrı merkezi hizmeti ile müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Özel kampanyalarla dikkat çeken Bilet Dükkanı, fuara katılan yeni bireysel üyelere 500 TL'lik cüzdan bakiyesi hediye ederken, acentelere cazip avantajlar sunuyor.

2024 yılında dünya çapında dikkat çekmeyi hedefleyen Bilet Dükkanı, yurtdışındaki acente sayısını artırarak büyüme stratejisini sürdürüyor. Şirket, kapsamlı teknoloji platformu ile acentelere geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor ve 2024 sonunda Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Orta Asya bölgelerinde 45 ülkede faaliyet göstermeyi planlıyor. Turizm teknolojilerindeki liderliği ve kaliteli hizmet anlayışı ile Bilet Dükkanı, global pazarda güçlü bir konum elde etmeyi hedefliyor.