Çiftlikköy'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan etkinliklere, Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Alb. Mert Uysal, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ve ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın milli egemenliğin tescil edildiği önemli bir gün olduğunu vurguladı.

Programda, ilçedeki okullar arasında düzenlenen 23 Nisan temalı şiir okuma, resim ve atletizm yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Alb. Mert Uysal ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele tarafından takdim edildi. Öğrencilerin renkli folklor ve bayrak gösterileri izleyiciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Dr. Recep Hacı, Çiftlikköy Sultaniye Mahallesi'nde Sıcak Karşılamayla Karşılandı Dr. Recep Hacı, Çiftlikköy Sultaniye Mahallesi'nde Sıcak Karşılamayla Karşılandı

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ise, 23 Nisan'ın çocuklara armağan edilen tek bayram olduğunu vurgulayarak, Büyük Önder Atatürk'ün bu özel günü milli egemenliğin tescil edildiği TBMM'nin kuruluş yıldönümünde kutlama imkanı verdiğini belirtti. Yele, dünyadaki tüm çocukların yarının mutlu geleceğinin mimarları olmalarını dileyerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan 23 Nisan Kutlama Cocuk Bayram 4Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan 23 Nisan Kutlama Cocuk Bayram 5Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan 23 Nisan Kutlama Cocuk Bayram 1Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan 23 Nisan Kutlama Cocuk Bayram 2