Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Pendikspor'u konuk ediyor. Liderlik mücadelesinde önemli bir adım atmayı hedefleyen Galatasaray, sezonun sona ermesine kısa bir zaman kala puan kaybı yaşamak istemiyor. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Sakaryaspor U14 Takımı Çeyrek Finale Yükseldi! Sakaryaspor U14 Takımı Çeyrek Finale Yükseldi!

Galatasaray'ın muhtemel 11’i belli olurken, gözler maç saatine çevrildi. Sarı-kırmızılılar, son 20 maçtır kaybetmeyerek etkileyici bir performans sergilerken, rakibi Pendikspor ise son 8 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Galatasaray'ın yıldızı İcardi, son 4 maçta 5 gol atmış durumda.

Galatasaray, maçı kazanması durumunda lig tarihinde kendisine ait üst üste kazanma rekorunu tekrarlayacak. Bu sezon ligde çıktığı son 13 maçı kazanan Galatasaray, liderlik yolunda önemli bir ivme yakaladı. Sarı-kırmızılılar, son 20 maçta mağlubiyet yüzü görmezken, sahasındaki karşılaşmalarda kaybetmemiş bir performans sergiliyor.

Pendikspor ise ligde zorlu bir dönemden geçiyor. Son 8 maçta sadece 1 galibiyet alabilen ekip, ligdeki son deplasman galibiyetini 11. haftada almıştı. Galatasaray, rakibini ağırladığı son maçı 2-0 kazanmıştı.