Galatasaray'ın transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı Tete, beklenen performansı sergileyemeyince Brezilya'nın Palmeiras kulübünden 8 milyon Euro'luk teklif aldı. Sarı-kırmızılı yönetim, bonservisi elinde bulunan 24 yaşındaki oyuncunun transferi konusunda pazarlık masasına oturacak.

Sezon başında bedelsiz olarak Galatasaray'a katılan Tete, teknik direktör Okan Buruk'un planlarına tam olarak uyum sağlayamamıştı. Ancak Brezilyalı oyuncunun ülkesinden gelen teklif, Sarı-Kırmızılıların elini güçlendirdi.

Palmeiras'ın, transfer döneminin başlangıç tarihi olan 10 Temmuz'dan sonra Galatasaray ile temas kurarak Tete için resmi girişimlerde bulunması bekleniyor. Galatasaray yönetimi, bonservis bedeli talebinde bulunmadığı Tete için 8 milyon Euro'luk teklife olumlu yaklaşabileceği belirtiliyor.

Trabzon'un Savunucusu Kim Olacak? Trabzon'un Savunucusu Kim Olacak?

Bu sezon 40 maçta forma giyen Tete, 3 gol atıp 6 asist yaparak performansını sergiledi. Ancak yüksek maaşının kulübüne ek bir yük oluşturması nedeniyle, Galatasaray yönetimi Tete ile yollarını ayırma planları yapıyor.