Gündem

Gazze'ye Destek ve Siyonist İşgale Karşı Adana Meydanı'nda Çığlık

Cuma Namazı Sonrası 5 Ocak Meydanı'nda Binlerce Vatandaş, Filistin Bayraklarıyla HAMAS'a Destek Verdi ve Siyonist İşgale Karşı Çıkışta Bulundu.

Abone Ol

Cuma namazının ardından 5 Ocak Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasına katılan kalabalık, ellerinde Filistin bayraklarıyla bir araya gelerek HAMAS'ın operasyonlarına destek verdi. Peygamber Sevdalıları Adana Temsilcisi İsa Emre, Kur'an tilaveti ve ardından yaptığı konuşmada, Gazze'de yaşananlara duyarsız kalmamanın önemine vurgu yaptı. Emre, Ebu Ubeyde'nin "aciz seyircileriz" sözleriyle birlikte Tebük Seferi'ni hatırlatarak, içlerindeki hüznü ve kararlılıklarını dile getirdi.

HÜDA PAR İl Başkanlığı adına konuşan Seyhan İlçe Başkanı Fethullah Beyazçiçek, İslam ülkelerinin siyonist vahşete karşı kınama ötesinde somut adımlar atmamasını eleştirdi. Gazze'deki soykırımın vahşetini rakamlarla dile getiren Beyazçiçek, özellikle çocuk ve kadınların maruz kaldığı zulmü detaylı bir şekilde açıkladı. Ayrıca, Batı ülkelerinin siyonist işgale verdiği destek ve İslam ülkelerinin sessizliğine dikkat çekti. Beyazçiçek, yapılan basın açıklamasında Gazze'deki acil insani yardım çağrısına vurgu yaparak, dünya kamuoyunu Gazze'deki dramaya duyarlı olmaya çağırdı.

Basın açıklaması İTTİHADUL ULEMA üyesi Molla Ekrem Derdiyok tarafından yapılan dua ile son buldu. HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı, siyonist işgal rejiminin Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etmek ve Filistin halkının yanında olduklarını göstermek amacıyla bu önemli basın açıklamasını gerçekleştirdi