Gündem

HAKSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Güneş'ten bayram mesajı

Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan HAKSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Selahattin Güneş, Kurban Bayramı'nın, ekonomik krizlerin olmayacağı, Toplumsal refahın olacağı günlere vesile olmasını dilediğini kaydetti.

Abone Ol

Hak Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) Diyarbakır Şube Başkanı yaptığı yazılı açıklamada özelde Diyarbakır halkı olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Açıklamasına 'Kurban Bayramı'na bizleri ulaştıran Yüce Allah'a hamdolsun.' diyerek başlayan Güneş, 'Bayramlar hepimizin bildiği gibi kaynaşmanın, yakınlaşmanın olduğu, sevinçlerin paylaşıldığı, kardeşlik duygularının pekiştiği, huzurun, mutluluğun, inancın, ibadetin güçlü olduğu dönemlerdir, bunun kıymetini bilerek en yakınlarımızdan başlayarak bayramlaşmayı en işten duygularla değerlendirmemiz lazım.' ifadelerine yer verdi.

Güneş mesajının devamında şunları kaydetti:

'Kurban Bayramı'nın, ekonomik krizlerin olmayacağı, Toplumsal refahın olacağı günlere vesile olmasını diliyorum. Ülkemizde ve dünyada bulunan mağdur, mazlum ve Mustaz'af tüm hakların insan onuruna yakışacak şekilde yaşamalarının sağlanmasına vesile olmasını diliyorum. Yakın zamanda, asrın felaketi olarak nitelendirdiğimiz depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifalar, mağdur olanlara da Allah'tan acil yardımlar diliyorum. Kurban Bayramı'nın tüm Müslümanlara hayır ve bereket getirmesini Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum.' (İLKHA)