Gantz'tan Netanyahu'ya Sert Uyarı: "Uçuruma Sürüklemeyi Tercih Edersen, Kabineden Çekiliriz" Gantz'tan Netanyahu'ya Sert Uyarı: "Uçuruma Sürüklemeyi Tercih Edersen, Kabineden Çekiliriz"

Son günlerde yurt genelinde hava sıcaklıklarında yaşanan düşüş ve sağanak yağışlar adeta kış aylarını yeniden yaşatıyor.

Güncel hava durumuna ilişkin önemli bir uyarı yapıldı! Mısır üzerinden Türkiye’ye doğru gelen yeni bir hava dalgası, önümüzdeki Çarşamba günü yurda ulaşacak. Bu durum özellikle alerjik reaksiyonlara duyarlı olan ve solunum yolları rahatsızlığı olan vatandaşları olumsuz etkileyebilir.

Hava durumu uzmanları, bu hava dalgasının özellikle belirli bölgelerde alerji semptomlarını artırabileceği konusunda vatandaşları uyarıyor. 

ALERJİSİ OLANLAR ETKİLENECEK. Meteoroloji kaynağı Hava Forum, alerjisi olan kişileri Çarşamba ve Perşembe günü için uyardı. Özellikle Ege ve Marmara bölgelerinde yaşayanların birkaç gün olumsuz hava kalitesinden dolayı keyfi kaçacak. Hava Forum uyarısında şu ifadelere yer verdi:

"Alerjisi olanlar dikkat! Çarşamba ve perşembe günü Ege ve Marmara'da yüksek polen salınımı bekleniyor. Birkaç gün alerjisi olanların keyifi kaçabilir. Muhtemel etkiler:

- Gözde, burunda, boğazda kaşıntı, batma ve acıma
- Halsizlik
- Huzursuzluk
- Keyifsizlik"