* 11 yıl önce Kurulan HÜDA PAR'ın şu an 55 il teşkilatı mevcuttur, diğer illerde teşkilatları yoktur, hatta teşkilatı olan illerin çoğu ilçelerinde de teşkilatları mevcut değil.

HÜDA PAR Yerel Seçimlerde 9. Sırada Yer Aldı HÜDA PAR Yerel Seçimlerde 9. Sırada Yer Aldı

* HÜDA PAR'a HDP'li yöneticiler tarafından her platformda iftira atıldı, algı yapıldı, kimse de çıkıp, bu insanları tanıyoruz, bunlar bu halktan biri, topluma zararları olmaz demedi, diyemedi.

* PKK'nin üst düzey yöneticilerinden Bese Hozat, HÜDA PAR'ın bırakın aday çıkarmaları, Kürdistan'a ayak basmamaları hatta yaşama hakları yok dedi, kimse de hoşt, bu insanlarda bizim insanlarımız, bu dil ile mi birliği sağlıyacaksınız demedi.

*CHP, HÜDA PAR kadını sahiplendirecem diyor, vicdanlı biri kalkıp da, HÜDA PAR, yetim, dul, kimsesi olmayan kadınlara devlet iaşe, eğitim, sağlık vb.sahip çıksın, kimsenin mezesi olmasın istiyor demedi.

Thumbs B C A396Fdf86C5D2E74D3509Fc96Ff79Dbf

* Zafer partisi kalkıp HÜDA PAR Türk bayrağına düşmandır algısını yaydı, kimse de çıkıp, HÜDA PAR'ın istediği TÜRKİYE bayrağı ibaresinin kullanılmasıdır, zira Bayrak Türkiye de yaşayan herkesin bayrağıdır.

* İYİ partililer çıkıp HÜDA PAR Ğafar olanı öldürdü, halbuki HÜDA PAR 11 yaşında bir parti, Ğaffar Okan ise 22 sene önce öldürüldü, dolayısıyla HÜDA PAR temizdir, bu bir algıdır demedi,

* Aşırı Türk milliyetçileri HÜDA PAR yeşil PKK'dir dedi, kimse Yanlışınız var demedi,

* İsrail sevicisi Medya patronları HÜDA PAR'a yüzlerce iftira attı, kimse ya arkadaş bunlar 11 yıllık partidir, kuruluşlarından bu yana şiddet eğilimi olmamış, hep ülkenin maslahatından yana olmuşlar demediler.

* Kemalistler, HÜDA PAR gelirse Kadını kapatacak, Gençlerin eğlencelerine sınır koyacak, Faiz ve rüşvete savaş açacak dedi, 

* HÜDA PAR, maddi imkansızlıklar, yüzlerce iftira ve onlarca algı olduğu halde seçime girdi, Kimi Milliyetçiyim diye HÜDA PAR'ı dışladı, Kimi Atatürkçüyüm diye, kimi PKK/HDP haindir diye HÜDA PAR'ı istemedi, kimi sapkın grupları(LGBT) rahatsız ediyor diye istemedi, kimi çıkarcı rüşvetçi, uyuşturucu baron tayfası HÜDA PAR'ı istemedi, 

Bütün bu iftira ve algılara rağmen, HÜDA PAR dik duruşunu bozmadan, kimseden korkmadan, kınayıcının kınamalarına aldırış etmeden, kimseye de iftira atmadan, Yalana tenezzül etmeden son ana kadar çalıştı, vicdanen rahat, Türkiye geneli oylarını artırdı ama beklediği desteği halktan alamadı.
Dava bilinciyle hak yolda yürümeye devam edecek, halkı ötekileştirmeden, diklenmeden ilkeleri ışığında dik durarak emin adımlarla vefakar ve cefakar üye ve gönüllüleriyle geleceğe yürüyecekler inşalah.

Kapak 160122

HÜDA PAR, oyum artsın diye ilkelerinden taviz vermedi. Her isteyene değil, ahlaklı, yüz kızartıcı suçu olmayanları aday gösterdi.

İşgalci İsrail’in Sorumsuz Politikaları: Küresel Tehdit ve Gazze'deki İnsanlık Suçları İşgalci İsrail’in Sorumsuz Politikaları: Küresel Tehdit ve Gazze'deki İnsanlık Suçları

Anlaşıldı ki, HÜDA PAR bu memleketin, bu halkın dostudur ki, her kesimden iftiralara maruz kalıyor. HÜDA PAR kimseye boğun eğmeden, Kırmızı çizgilerini halka dayatmadan halkın ıslahı, gençliğin bağımlı maddelerden kurtulmaları, toplumların ırkçılık hastalıklarından şifa bulmaları ve halkın Can, mal, namus, akıl ve nesil emniyeti için gecesini gündüzüne katan omurgalı bir yapıdır.

Bu iftiraların asıl sebebi de halkın uyanıpta HÜDA PAR'a yönelmemesidir, 

Biz işimizi ihlâsla ve güzel yapmakla mükellefiz, toplum bizi kabul eder mi, etmez mi o Allah'ın işi. 

Bence HÜDA PAR'ı HÜDA PAR'dan öğrenin, sonra isterseniz, destek çıkın, isterseniz de sırt dönün.

Allah'a emanet olun.

Tahirhan Uysal