Türkiye'nin Dış Politikasındaki Değişiklikler: Gazze Krizi Bağlamında Analiz Türkiye'nin Dış Politikasındaki Değişiklikler: Gazze Krizi Bağlamında Analiz

Kimse oyuna gelmesin hedefi şaşırmayın.
Hedef Kudüs'ü işgal eden, Mescidi Aksa'nın hürmetini çiğneyen ve hergün Müslümanları katleden işgalci siyonistlerdir.

Evet Gazze nasıl siyonistlere vuruyorsa biz de siyonistlere vurulması gerektiğini söylüyoruz. Başkasına İrana oraya buraya değil siyonistlere saldırın!

İranın siyonistlere vurmasından rahatsız olup sinirlenen arkadaşlar gelin hep beraber hepimizi sevindirecek bir iş için çalışalım.

Türkiye vursun siyonistleri!
Hatta ister anlaşmalı ister tiyatrolu ister kendisine zarar gelmesin diye haberli vursun ama 300 değil 30 değil 3 tane drone ya da iha siha gönderip vursun. Biz de hep beraber Türkiye'yi kutlayalım.

Hadi ondan da vazgeçtik siyonistleri korumak için kurulan Kürecik üssünü kapatsın yine kutlayalım.

Hedefi şaşırmayın gün İslam Ülkelerinin birbirine düşürülmesi günü değil, gün İslam Ülkelerinin birbiriyle dayanışma içinde siyonistleri vurma günüdür. İranla Türkiyeyi birbirine düşürmek sadece siyonistlere yarar. Bu oyuna alet olmayın! Bu tiyatronun figuranı olmayın!

İran bölgede "sempati toplayacak ve konumu güçlenecek" diye bir endişeniz varsa önüne geçmenin yolu bu değil.
Siz de siyonistlere saldırarak sempati toplayın daha fazlasını yapın!
Buyurun Ermenileri vurduğunuz sihalarla siyonistleri de vurun!
Hava ve deniz sahanızı siyonistlere ve yardımcılarına kapatın!

Kuru kuru boş yapmayın. Türkiye'den giden ticaret gemileri ile siyonistlerin desteklenip beslenmesi ile kahramanlık olmuyor bu işler, gemileri durdurun! 
Siyonistlere karşı biraz gayret gösterin hertür destek sizinle olur.

Haber Merkezi