Gündem

İnzar Hac ve Umre Organizasyonu, Umre Yolcularına Yönelik Eğitici Seminer Düzenledi

Sömestr tatilinde mübarek beldelere yapılacak umre için hazırlık yapacak olan vatandaşlara İnzar Hac ve Umre Organizasyonu tarafından düzenlenen seminerde, ihrâm giyme ve tavaf gibi ibadetler uygulamalı olarak anlatıldı. Detaylar haberimizde!

Abone Ol

İnzar Hac ve Umre Organizasyonu, sömestr tatili öncesinde umre yapacak olan vatandaşlara özel bir seminer düzenledi. Seminer kapsamında, umre ibadeti sırasında yapılacak olan ihrâm giyme ve Kâbe etrafında gerçekleştirilecek tavaf uygulamalı olarak gösterildi.

Seminerde vatandaşlara, umre ritüelleri olan tavaf, sa'y ve umre süreci hakkında detaylı ve uygulamalı bilgiler sunuldu. İnzar Hac ve Umre Organizasyonu Gaziantep Temsilcisi Mustafa Özlü tarafından yapılan programa, umre ibadetinin önemi, kılık-kıyafet kuralları ve yolculuk ile ilgili pratik bilgiler de eklenerek katılımcılara aktarıldı.

Seminerde, umreye gidecek vatandaşlara yönelik kutsal topraklarda yapılması gerekenler ve dikkat edilmesi gerekenler konusunda bilgilendirici bir sunum yapıldı. Ayrıca, camide kurulan Kâbe maketi etrafında yapılan temsili tavaf, katılımcılara manevi ve duygusal anlar yaşatırken, umre öncesinde daha iyi hazırlıklı olmalarına katkı sağladı.