Gündem

Laverne markası kimin? Laverne hangi ülkeye ait? Hande Erçel Laverne olayı ne?

Hande Erçel ve Laverne İlişkisi: Suudi Markanın Türkiye'deki Tartışmalı Kararı.. Instagram'da 30 milyondan fazla takipçisi olan Hande Erçel geçtiğimiz günlerde laverne markası ile reklam anlaşması imzalamıştı. Hande Erçel'in Atatürk fotoğrafı paylaşması üzerine Laverne markasının anlaşmayı iptal ettiği iddia edildi. Peki Laverne markası kimin? Laverne hangi ülkeye ait? Hande Erçel Laverne olayı ne?

Abone Ol

Instagram'da 30 milyondan fazla takipçisi bulunan ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan'a ait parfüm markası Laverne ile bir reklam anlaşması imzaladı. Ancak, Erçel'in sosyal medya hesabından paylaştığı Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafı, markanın tepkisine neden oldu ve anlaşmanın iptal edildiği iddia edildi.

Laverne Markası ve Kökeni: Laverne, Suudi Arabistan'a ait yeni bir parfüm markasıdır. İlk kez 2021 yılında tanıtılan marka, deneyimli parfüm uzmanları ile işbirliği yaparak öne çıkan ürünler sunmaktadır. Nathalie Feisthauer, Arturetto Landi, Violaine Collas, Christian Provenzano, Christian Carbonnel, Dominique Moellhausen, Louise Turner, Dalia Izem ve Alienor Massenet gibi uzmanlar, Laverne marka parfümlerin üretiminde yer almıştır.

Hande Erçel'in Atatürk Paylaşımı ve Anlaşmanın İptali: Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hande Erçel, Suudi markası Laverne ile yaptığı anlaşmanın iptal edildiği iddialarıyla gündeme geldi. Erçel'in Atatürk fotoğrafı paylaşımının ardından Laverne markasının, "En kolay kararlar vatanla ilgili kararlardır ve vatan kırmızı çizgi olduğu için... Laverne, Hande Erçel ile olan reklam sözleşmesini feshetmeye karar verdi" şeklinde bir açıklama yaptığı belirtiliyor. Bu durum, markanın Türkiye'deki tüketicileri arasında eleştirilere neden oldu.

Laverne Parfüm Fiyatları: Laverne markasının parfümlerinden biri olan Miss Laverne Bloom'un fiyatı 32.60 SAR (Suudi Arabistan Riyali) yani yaklaşık olarak 25.521,63 TL'dir. Bu fiyat, markanın Türkiye'deki tüketicileri arasında tartışmalara yol açmış durumda.