Gündem

Mardin Kızıltepe ve Derik İlçelerinde Elektrik Kesintisi Uyarısı

Mardin'de elektrik kesintisi: Mardin'in üç ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacak... 02/03/04/05.01.2024 Tarihlerinde, Derik ve Kızıltepe'de Elektrik Altyapı Çalışmaları Nedeniyle Kırsal Mahallelerde Kesinti Olacak!

Abone Ol

Mardin'in Kızıltepe ve Derik ilçelerinde, 02/03/04/05.01.2024 tarihlerinde, saat 13.00-16.30 arasında planlanan altyapı çalışmaları nedeniyle bir dizi kırsal mahallede elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, Dikmen-l Trafo Merkezi barası ile irtibatlı Fİ 5 Bozhöyük, F16 Denktaş, F17 Kanatlı, F18 Atlı, F19 Konak ve F20 Derik fiderlerindeki çalışmaların güvenlik amacıyla gerçekleştirileceği belirtildi.

Derik İlçesi'nde etkilenecek mahalleler şunlar: Atlı, Adak, Ahmetli, Alibey, Çağıl, Çataktepe, Denktaş, Doğancı, Kocatepe, Kuyulu, Aydınlar, Ballı, Böğrek, Çukursu, Demirli, Derinsu, Dikmen, Düztaş, Kuruçay, Pirinçli, Soğukkuyu, Söğütözü, Subaşı, Şahverdi, Üçtepe, Kanatlı, Kovalı, Kutluca, Beşbudak, Karataş ve Yazıcık Mahalleleri.

Kızıltepe İlçesi'nde ise Arıklı, Bozhöyük, Göllü, Karabent, Kaynarca, Kilimli Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecek. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.