Malatya'ya gece yarısı şehit ateşi düştü

PKK'lı teröristler Irak'ın kuzeyinde yer alan Türk üssüne saldırdı. Saldırıda 6 asker şehit olurken, 4 asker de yaralandı. 6 şehitten biri olan Malatyalı Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın henüz 22 yaşındaydı. Şehit haberi Malatya'ya gece yarısı ulaştı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu İlk Maçında Young Boys'a Konuk Oluyor Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu İlk Maçında Young Boys'a Konuk Oluyor

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sınır bölgesinde terör örgütlerine yönelik düzenlenen Pençe Kılıç Harekâtı kapsamında PKK'lı teröristler tarafından üs bölgesine düzenlenen saldırıda 6 asker şehit oldu, 4 asker ise yaralandı. Yaralı askerler hastanede tedavi altına alınırken şehit olan askerlerden şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın Malatya nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Şehit ateşinin düştüğü Malatya'da 4 çocuğun en küçüğü olan şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın annesi ve babasının 4 gün önce umreye gittiği öğrenildi. Şehit Taşkın'ın geçtiğimiz yıl göreve başladığı ve bir kardeşinin daha TSK'da görev aldığı öğrenildi. Şehit Taşkın'ın cenazesi bugün düzenlenecek tören sonrası şehitlikte toprağa verilecek.

Kaynak : PHA

Editör: Ömer Faruk