Spot: Survivor All Star'da Heyecan Dorukta! Mavi Takım Dokunulmazlığı Kazandı!

Detay:
Survivor All Star yarışmasında, 23 Mart günü mavi ve kırmızı takımlar haftanın ilk dokunulmazlık parkurunda mücadele etti. Kıran kırana geçen rekabetin ardından kazanan takım belirlendi ve bir isim aday potasına yazıldı. İşte, detaylar:

Dokunulmazlık Mücadelesi ve Kazanan Takım: Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları, haftanın ilk dokunulmazlık oyununda ter döktü. Ogeday ve Damlacan ikilisinin son ana kadar süren mücadelesi sonucunda, 12-11'lik skorla dokunulmazlığı ve ödülü kazanan takım mavi oldu.

Başiskele'de Gençler Arasında Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Heyecanı! Başiskele'de Gençler Arasında Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Heyecanı!

Ödül ve Cezalılar: Kazanan mavi takım, Hollywood'daki gibi kırmızı halı deneyimi yaşayacak ve ödül olarak Turks ve Caicos Adaları'nda süper lüks bir villada 2 gün geçirecek. Ancak ödülü kazanan mavi takımın üyeleri Poyraz ve Cansu, cezaları nedeniyle bu ödülden faydalanamayacaklar.

Ada Konseyi ve Eleme Adayı: Acun Ilıcalı, ada konseyinde yeni kural değişikliklerini duyurdu. Bundan sonra düellolarda 6 final seçeneği olacak ve iletişim oyunlarındaki performanslar haftalık değerlendirmeye dahil edilecek. Sakatlıkları nedeniyle yarışmacılar bir elemeden muaf olabilecekler. Oylama sonucunda haftanın ilk kadın eleme adayı kırmızı takımdan Aleyna oldu.

Survivor heyecanı devam ediyor. Takipte kalın!