Danimarka'da 2005'te yaşanan Peygamber Efendimize karşı yapılan karikatür hakaretinin ardından başlatılan "Peygambere Saygı Mitingi" geleneği, her yıl büyük ilgi görüyor. Türkiye'nin dört bir yanında düzenlenen mitinglerin İstanbul ayağı ise Mevlid-i Nebi (Kutlu Doğum Haftası) kapsamında gerçekleşecek. Pazar günü saat 14:00'te Yenikapı Sahili'nde yapılacak olan etkinlik için on binlerce Peygamber sevdalısının katılımı bekleniyor.

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Türkiye'yi Coşturan Mevlid-i Nebi Etkinlikleriyle Dikkat Çekiyor Peygamber Sevdalıları Vakfı, Türkiye'yi Coşturan Mevlid-i Nebi Etkinlikleriyle Dikkat Çekiyor

Katılımcıların rahatça etkinliğe ulaşabilmesi için İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakalarındaki 22 noktadan ücretsiz servisler kaldırılacak. Mitingde, Peygamber Efendimize yönelik sevgi, saygı ve muhabbetin ifade edileceği çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Programda, önemli isimlerin yanı sıra ilahi sanatçıları da katılımcılarla buluşacak. Ayrıca, ihtiyaç sahipleri için miting alanında yemekli kermes de düzenlenecek, böylece katılımcılar bir arada olmanın keyfini sürerken yardımlaşma ve dayanışma duygularını da yaşayacaklar.

091A32F8 C254J4Y11Jdfjns8R4B2T