Antalya Merkezli 6 İlde Organize Suç Örgütüne Operasyon: 32 Gözaltı Antalya Merkezli 6 İlde Organize Suç Örgütüne Operasyon: 32 Gözaltı

Cevizpınar Mahallesine ziyaret gerçekleştiren Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen 8 kilometrelik sathi kaplama asfalt ve köy içi kilit parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Cevizpınar Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde, mahalle Muhtarı Hüsnü Çağan ve diğer vatandaşlar tarafından sıcak bir karşılama ile ağırlanan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Akkoyun, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

Mardin genelinde gerçekleştirilen hizmetler hakkında açıklamalarda bulunan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Mardin'in 10 ilçesinde yol, içme suyu, alt yapı hizmetleri, eğitim, sağlık, tarım gibi birçok alanda titizlikle çalıştıklarını vurguladı.

Devletin vatandaşlara sunduğu hizmetleri daha hızlı ve etkin bir şekilde iletmek adına çaba sarf ettiklerini belirten Vali Akkoyun, "Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yapılan tespitler sonrasında mahallemizi güzelleştirmek için çalıştık. Sizlere daha kaliteli hizmet sunmak için buradayız. Mardinli hemşehrilerimize kaliteli kamu hizmeti sunma gayreti içindeyiz. Burada, bulunduğunuz yerde huzurlu ve mutlu yaşamanız için çaba gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, ziyaretin ardından Artuklu ilçesine bağlı Hamzabey Mahallesini ziyaret etti. Hamzabey Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde Mahalle Muhtarı Hüseyin Gökoğlu ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti ve mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Editör: Ömer Faruk