Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Artuklu Belediyesi işbirliğiyle başlatılan Dolunay Caddesi'nin inşaatında önemli bir aşama kaydedildi: İlk sıcak asfalt serimi başladı.

Alt zemin iyileştirme, mıcır dökümü, sulama ve sıkıştırma işlemlerinin tamamlanmasının ardından Artuklu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Dolunay Caddesi'nde ilk sıcak asfalt (BSK) serimi bugün gerçekleştirildi.

Asfalt çalışmalarının hızla tamamlanması ve Dolunay Caddesi'nin trafiğe açılabilmesi için ekipler, yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Eroğlu ve Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, gerçekleştirilen asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi. İnceleme sırasında, yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunan yetkililer, vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir ulaşım hizmeti alabilmesi için titizlikle çalıştıklarını ifade etti.

Boykot Hassasiyeti Olanlar İçin: Boykot Dedektifi Uygulaması Yeni Sürümüyle Yayında! Boykot Hassasiyeti Olanlar İçin: Boykot Dedektifi Uygulaması Yeni Sürümüyle Yayında!

Editör: Ömer Faruk