Yalova

yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’tan esnaf odalarına ziyaret

Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Adayı Mustafa Tutuk, seçim kampanyası çerçevesinde Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Birliği ile esnaf odalarını ziyaret etti. Başkan Tutuk, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (YESOB) Başkanı Mustafa Bozkurt ve diğer oda başkanlarıyla bir araya geldi.

Abone Ol

Haber Merkezi- Seçimler öncesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam eden Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, bu kez esnaf odalarını ziyaret etti. İlk olarak YESOB Başkanı Mustafa Bozkurt'u ziyaret eden Başkan Tutuk, Bozkurt ile mevcut hizmetler ve geleceğe yönelik projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra, diğer esnaf odalarını da tek tek ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret hakkında konuşan Başkan Tutuk, "Esnafımızın ve onların değerli temsilcileri olan odalarımızı ziyaret ederek görüş ve önerilerini aldık. Bugüne kadar işbirliği içinde sundukları katkılar için esnaflarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, bizi misafir eden değerli oda başkanlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Şehrimiz için

birlikte çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim. Kazananın Yalova olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Tutuk'un ziyaretlerine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, AK Parti Yalova Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ve Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin de katıldı.