Yalova

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler, Başkan Tutuk ile buluştu

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Safa Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk ile bir araya geldi.

Abone Ol

Haber Merkezi- Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen buluşmada Başkan Tutuk, genç girişimcilerle bir araya gelerek bir konuşma yaptı. Gençlerin görüş ve önerilerinin önemine vurgu yapan Başkan Tutuk, “Gençlerimizin bakış açısı ve önerileri bizler için son derece değerli.

Onların aydınlık fikirleriyle Yalova’mızı daha da ileriye taşıyacağız” dedi.

Başkan Tutuk, genç girişimcilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Burada bulunan genç girişimcilerle tanışıyorum. Şehrimizin ilerlemesi için sizinle fikir alışverişi yapmak benim için önemli.

Sizlerden gelecek öneri ve fikirler, şehrimizin geleceğini şekillendirebilir. Tecrübeli büyüklerimizle ve gençlerle birlikte Yalova’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Şehrimizde güzel bir siyasi atmosfer var.

Herkes projelerini anlatıyor. Siyasi ayrışmaya gerek yok. Önemli olan seçim sonrası birlik olabilmektir. Ben ve ekibim olarak Yalova için en iyisini yapmaya adayız. Katılımınız ve davetiniz için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.