Yalova

Yalova'da 7. Yürüyen Köşk Satranç Turnuvası Heyecanı Son Buldu

Yalova Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen '7. Yürüyen Köşk Satranç Turnuvası', 20 farklı ilden 272 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Dereceye giren sporcular, çeşitli ödüllerin yanı sıra büyük bir heyecanla ödül töreninde buluştu.

Abone Ol

Yalova Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Yalova İl Temsilciliği tarafından organize edilen '7. Yürüyen Köşk Satranç Turnuvası', geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günü müsabakalarla sona erdi. 20 farklı ilden 272 sporcunun katıldığı turnuva, 5 farklı kategoride gerçekleşti ve 7'den 77'ye geniş bir yaş aralığını kapsadı.

2 gün süren yoğun mücadelelerin ardından dereceye giren sporcular, çeşitli ödüllerin sahibi oldu. Laptop, tablet gibi değerli hediyelerin verildiği ödül törenine, Yalova Belediyesi Spor Koordinatörü Sefa Demir'in yanı sıra Türkiye Satranç Federasyonu Yalova İl Temsilcisi Erkan Şat ve turnuva boyunca görev alan hakemler de katıldı.

Ödül töreninde Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk'un selamları iletilirken, başarı elde eden sporculara tebrikler sunuldu. Turnuva süresince emek harcayan tüm yetkililere ve katılımcılara teşekkürlerin iletilmesiyle birlikte, Yalova'da satranç tutkunlarının buluştuğu bu etkinlik büyük bir memnuniyetle sona erdi.