Haber Merkezi- Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 15 Temmuz’da gerçekleştirilen hain kalkışma sonrasında milletimizin bağımsızlığına ve demokrasisine ne kadar bağlı olduğunu tüm dünyaya gösterdiğini ifade etti. 15 Temmuz'un birlik ve beraberliğin simgesine dönüştüğünü dile getiren Fazlaca, şu sözlere yer verdi:

"Türkiye Cumhuriyeti, temelinde Atatürk ilke ve inkılapları olan, halkın hür iradesi ile yönetilen, demokrasi ve özgürlükleri ile birçok dünya devletine örnek bir ülkedir. Türk Milleti, 15 Temmuz 2016’da bu ülkenin geleceğine kast edenlere karşı nasıl bir birlik ve beraberlik sergileyeceğini tüm dünyaya göstermiştir. Bu alçakça saldırı, bizlere milli birlik ve beraberliğin bir ulus için ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit kadınları unutmadı AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit kadınları unutmadı

Milli değerlerimize ve en önemlisi milli egemenliğimize sahip çıkmanın ne denli önemli olduğunu bir kez daha idrak ettik. Barışın, kardeşliğin, demokrasinin ve özgürlüklerin üstünlüğünü yeniden hatırladık.

15 Temmuz, bizim açımızdan hain bir darbe girişimi olmasının yanı sıra, çok güçlü bir direniş olarak da hatırlanacak. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, gazilerimize sağlıklı günler diliyor, yüce Türk milletinin Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum."

Editör: Fatma Zehra