Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in yönlendirmesiyle, ilçe genelindeki yolların konforunu artırmaya yönelik çalışmalarını sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Elmasuyu Mahallesi’nde asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda hızlı adımlar atarak vatandaşları memnun etti.

Siirt Fıstığında Hileli Ticaret Alarmı: Çiftçilerin Emeği Tehlikede Siirt Fıstığında Hileli Ticaret Alarmı: Çiftçilerin Emeği Tehlikede

Başkan Osman Güder, ilçenin gelişimi için vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamayı öncelik haline getirdiklerini belirterek, "Battalgazi’mizin geleceğini sağlam temellere dayandırırken vatandaşlarımızın taleplerini hızlı ve etkili bir şekilde yerine getiriyoruz. Geldiğimiz günden bu yana her mahallede toplumun her kesimine yönelik önemli çalışmalar yaptık. Sorunları çözerek ilçemizin gelişimine katkı sağlamak ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Battalgazi’mizi her alanda marka haline getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Elmasuyu Mahallesi sakinlerinden Abuzer Kaplan, mahallelerinde yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirerek, "Belediye Başkanı Osman Güder'e sorunlarımızı dinleyip çözüm için çaba gösterdiği için teşekkür ederiz. Yapılan yama çalışmalarıyla kış ayları için rahat bir nefes aldık. Belediye, mahallemizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hızlı bir şekilde çözüm üretiyor. Müracaat ettiğimizde hemen dönüş yapıyorlar. Bu, belediyenin vatandaş memnuniyetini ön planda tuttuğunu gösteriyor" şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerinden Mustafa Karadere ise, "Mahallemizde toz toprak ortadan kalktığı için çok memnunuz. Özellikle yolların düzeltilmesi ve kış aylarında yaşadığımız sıkıntıların giderilmesi konusunda belediyenin gösterdiği çabayı takdir ediyorum. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve tüm belediye çalışanlarına mahallemizdeki yaşam kalitesini artırmak için gösterdikleri çaba ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Mahallemizin ihtiyaçlarına duyarlılıkla yaklaşarak, yaşam kalitemizi artırmak adına önemli adımlar attılar" ifadelerini kullandı.

Editör: Ömer Faruk