Ramazan Selimoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Kassam Tugayları: "Siyonist rejime ait 6 tankı ve 1 asker taşıyıcıyı imha ettik. 4 işgalciyi silahla, 7 işgalciyi de füzeyle öldürdük."

Beyrut Havalaanı yakınına saldırı! Üst düzey bir isim daha şehit oldu! Beyrut Havalaanı yakınına saldırı! Üst düzey bir isim daha şehit oldu!

"Mücahitlerimiz Gazze Şeridi'nin ortasındaki Magazi kampındaki çatışma bölgelerinden döndükten sonra, Kudüs Seriyyeleri ile ortak bir görev yürütmenin yanı sıra 6 Siyonist Merkava tankı ve bir asker taşıyıcısının imha edildiğini doğruladılar."

"Bu sırada işgalcilere ait buldozeri tanksavarla imha ettiler. Mücahitlerimiz ayrıca bir binada evlerin içine saklanan 4 Siyonist askeri de keskin nişancı atışı ile vurarak 7 kişilik 'özel kuvveti' TBG mermisi ile hedef alarak sıfır mesafeden etkisiz hale getirdiler."

"'Radiya' adlı anti-personel cihazını bir barınağın içinde saklanan başka bir grupla birlikte patlatıp çok sayıda ağır kalibreli havan mermisi ile saldırı bölgelerindeki düşman yoğunlaşmalarını yok ettiler."

Son Gelişmeler:

Bu sevindirici ve başarılı operasyonun, detayları ve etkisi dikkatle takip edilmeye devam ediyor. #ElKassamTugayları #KudüsTugayları etiketleri ise sosyal medyada geniş yankı buldu.

- Kassam Tugayları:

Mücahitler, Gazze Şehri'nin El Tuffah mahallesinin doğusundaki Jabal Al-Rayes'te "Al-Yassin 105" füzesiyle 1 personel taşıyıcı tamamen imha etti.
Mücahitler, Gazze şehrinin kuzeybatısındaki Karama mahallesindeki bir evin içinde özel bir Siyonist kuvveti pusuya düşürdü ve bir anti-personel mayın patlatıp onları ölü ve yaralı bıraktı.

Gazze, dünyanın gözleri önünde soykırıma uğruyor!
İşgalcilerin, Gazze saldırılarında içinde kadınların ve çocukların ağırlıklı olduğu şehid sayısı 24 bin 448'e yükseldi.

Editör: Ömer Faruk