Serbest bırakılan mahkum Walid Al-Khalili, Arap TV'ye verdiği röportajda, Sde Teman gözaltı merkezinde yaşadığı ve tanık olduğu işkenceleri detaylı bir şekilde anlattı. Al-Khalili, tutukluların işkencenin şiddetinden inanılmaz çığlıklar attığını ifade etti.

Al-Khalili, işgal askerlerinin kendisine ve diğer tutuklulara, kaderlerinin Sde Teman gözaltı merkezinde ölüm olduğunu söylediğini belirtti. Gözaltı merkezinde, tutukluların sorgu sırasında uzun saatler boyunca bacaklarından asıldığını ve bu süreçte ciddi işkencelere maruz kaldıklarını açıkladı.

El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde: "Ürdünlü Kahramanın Operasyonu, Siyonist Varlık İçin Kabus Olacak" El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde: "Ürdünlü Kahramanın Operasyonu, Siyonist Varlık İçin Kabus Olacak"

Ayrıca, Al-Khalili, Sde Teman'daki tutukluların işkence sonrası ciddi kan kaybı yaşadığını ve bu durumun hiçbir şekilde tedavi edilmediğini vurguladı. Bu açıklamalar, Sde Teman gözaltı merkezindeki insan hakları ihlallerini ve işkence uygulamalarını bir kez daha gündeme getirdi.

Editör: Masume Masume