HABER MERKEZİ

Hamas'ın Siyasi Büro Üyesi Dr. Bassem Naeem, işgal altındaki Filistin topraklarındaki Hristiyan liderlerin Noel münasebetiyle Siyonist varlığın başkanıyla buluşup hatıra fotoğrafları çektirmesi karşısında şok olduklarını ifade etti. Naeem, liderlerin halkın zor zamanlarına dair hiçbir açıklama yapmamasını eleştirerek, Siyonist oluşumun faşist ordusunun soykırım suçları ve etnik temizlik nedeniyle meşruiyet bulmasına tepki gösterdi.

ABD, Çin Yazılımlarını Araçlarda Kullanımını Yasaklamayı Planlıyor ABD, Çin Yazılımlarını Araçlarda Kullanımını Yasaklamayı Planlıyor

Dr. Bassem Naeem, Filistinlilerin cami ve kiliseler dahil her şeyini yerle bir eden faşist ordunun, Hristiyan-Müslüman ayrımı yapmadan herkesi katlettiğini vurgulayarak, acıların birliği ve saha birliği içinde Hristiyan kardeşlerle birlikte olduklarını belirtti. Ancak, bu Hristiyan liderliğin davranışının tüm halkları temsil etmediğini ve İsa aleyhisselam'ın anavatanından taşıdıkları mesajı ifade etmediğini düşündüklerini belirtti.

Editör: Ömer Faruk