Beyaz Saray'dan Ayşenur Ezgi Eygi Cinayetine İlişkin Açıklama: Soruşturma Sonucu Bekleniyor Beyaz Saray'dan Ayşenur Ezgi Eygi Cinayetine İlişkin Açıklama: Soruşturma Sonucu Bekleniyor

Görsel Haber-Tayland'ın kuzeyindeki Nakhon Sawan eyaletinde trajik bir olay meydana geldi. Bir fil, sahibini ezerek öldürdü. Tanıklar, filin para ve yiyecek dilenmek için kullanıldığını belirtti. Olay anında filin aniden tedirginleşip sahibine saldırdığını ifade etti.

Nattaphak Piluek isimli bir tanık, filin yavrusunun elinden alındığını hissettiği için sahibine saldırdığını öne sürdü. Diğer bir tanık olan Tippawan Kawiwon ise olayın ardındaki nedenin, filin yavrusunun sahibinden alınması olduğunu dile getirdi.

Mahaphot Kurtarma ve Afet Yardım Derneği Başkanı Kamrai Mokkasak ise filin sahibinin göğsüne basarak ciğerlerinin çökmesine neden olduğunu açıkladı. Olay, filin kontrolsüz saldırısı sonucu trajik bir ölümle sonuçlandı. Filin insanlarla olan etkileşimi ve kullanımı konusundaki güvenlik önlemleri tartışmalara neden olabilir.

Haber Merkezi

Editör: Ömer Faruk