Yalova

Yalova Belediyesi'nden Mübarek Üç Aylarda Ücretsiz Cami Gezileri

Yalova Belediyesi, mübarek üç ayların başlamasıyla kadınlara yönelik ücretsiz tarihi cami gezileri düzenliyor. İstanbul'un Ayasofya, Eyüp Sultan ve Sultan Ahmet Camilerini kapsayan geziler, 29 Ocak, 31 Ocak ve 2 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Abone Ol

Yalova Belediyesi, mübarek üç aylar dolayısıyla kadınlara özel tarihi cami gezileri düzenliyor. İstanbul'un Ayasofya, Eyüp Sultan ve Sultan Ahmet Camilerini ziyaret edecek olan kadınlara yönelik ücretsiz bu geziler, 29 Ocak, 31 Ocak ve 2 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. Gezilere katılmak isteyen vatandaşlar, sınırlı kontenjan nedeniyle Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nü arayarak kayıt yaptırabilecekler. Yalova'dan sabah 09.00'da kalkacak otobüslerle gerçekleştirilecek geziler, akşam 16.30'da dönüş yapacak.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, bu gezilerin düzenlenmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Bu gezilerle hem kadınlarımızın sosyal hayata katılımını sağlamak hem de onlara tarihi ve kültürel bir ziyafet sunmak istiyoruz. Hem ibadet edecek hem de tarihi camilerimizi yakından tanıyacaklar. Tüm kadınlarımızı bu gezilere katılmaya davet ediyorum" dedi.