Haber Merkezi- Yalova Çiçek Cafe Sosyal Tesislerinin hazırlıkları sürüyor. Yalova Belediyesi, il merkezinde halkın kullanacağı yeni bir sosyal tesis oluşturmak amacıyla çalışmalara başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Gürel, tesisin hem manzarası hem de hizmet anlayışıyla Yalova halkı için keyifli bir buluşma noktası olacağını belirtti. Gürel, "Sosyal tesisimizde yalnızca çay, kahve, meşrubat ve bazı atıştırmalık yiyecekler sunulacak. Fiyatları da piyasa ortalamasının oldukça altında tutarak, halkımızın bütçesine uygun hale getirdik” dedi.

Yaklaşık 400 kişilik kapasiteye sahip olacak tesisin mutfak kısmının İDO’ya ait bir donatının kiralanmasıyla destekleneceğini belirten Gürel, "Tesisimizi Yalova Belediyesi iştiraki Yabeltaş işletecek. Yalova'nın bir çiçek kenti olma özelliğini vurgulamak amacıyla bu tesise 'Çiçek Cafe' adını verdik” diye ekledi.

“Çevre düzenlemesi devam ediyor”
Bu bölgede sürdürülen peyzaj çalışmaları hakkında da bilgi veren Gürel, "Tesisin çevre düzenlemesi önümüzdeki hafta tamamlanacak. İskele tarafındaki manzara yolunun altını çimlendirerek halkımızın rahatça oturup dinlenebileceği bir alan oluşturduk. Ayrıca, Çiçek Kafe'nin girişini ve çevresini sarmaşıklarla donatarak, mekana özel bir estetik katacağız” dedi.

Yalova'da Elektrikli Bisikletlere İlgi Artıyor Yalova'da Elektrikli Bisikletlere İlgi Artıyor

“Kent lokantaları açacağız”
Yalova'da sosyal tesislerin yanı sıra kent lokantalarına yönelik çalışmaları da sürdüren Gürel, "Adnan Menderes ve Dere Mahallesi'nin kesişim noktasında ve GOP Mahallesi'nde birer kent lokantası açmayı planlıyoruz. Bu lokantalar için bir aşevi inşa etmemiz gerekiyor. Çalışmalarımız hızla devam ediyor ve önümüzdeki bir yıl içinde iki ayrı kent lokantasını halkımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Fatma Zehra