Yalovaspor Hücum Hattını Kemal Ata Döner ile Güçlendirdi Yalovaspor Hücum Hattını Kemal Ata Döner ile Güçlendirdi

Çınarcık Belediyespor ile Safranspor arasındaki karşılaşmada Esenköy sahasında gerçekleşen mücadelede toplamda 2 kırmızı ve 20 sarı kart çıkarken, saha ve tribündeki olaylara polis ve jandarma ekipleri müdahale etti.

Esenköy sahasında Çınarcık Belediyespor ile Safranspor arasındaki müsabakanın ilk yarısını konuk ekip 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıda ev sahibi ekip durumu 2-2'ye getirse de Safranspor, peş peşe bulduğu gollerle skoru 4-2'ye taşıdı. Bu gol sevincinin ardından tribünden atlayan taraftarlar nedeniyle jandarma ekipleri müdahale etmek zorunda kaldı. Olaylar sırasında ev sahibi takımın savunma oyuncusu Doğan Erbiçer, rakip oyunculara saldırması nedeniyle kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Safranspor, mücadeleyi 7-4 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Maçın hakemi Batuhan Kösem ise toplamda 1 kırmızı ve 9 sarı kart gösterdi.

Diğer bir erteleme maçında Amatör Saha-1'de Sugören Gençlerbirliği ile Esenköyspor karşı karşıya geldi. Bu mücadelede de tribün ve saha olayları yaşandı. Mücadelenin bitimine yakın bir süre kala iki takım oyuncuları arasında ve tribündeki olayları polis ekipleri güçlükle önledi. Sugören Gençlerbirliği, karşılaşmayı 4-1 kazanırken, maçın hakemi Ramazan Karahasan ise bir kırmızı ve 11 sarı kart göstererek maçı yönetti.

Editör: Ömer Faruk