Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında yarın İsviçre'nin Young Boys takımıyla karşılaşacak. Bern kentindeki Wankdorf Stadı'nda oynanacak mücadele, Türkiye saati ile 22.00'de başlayacak ve TRT 1 ile Tabii platformlarından futbolseverlerle buluşacak.

Süper Lig'de geçen sezon 102 puan toplayarak rekor kıran ve üst üste 2. şampiyonluğunu elde eden Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan katılma hakkı kazandı. Sarı-kırmızılılar, bu zorlu eşleşmenin ilk ayağında avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.

Young Boys, İsviçre Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşadı ve bu başarıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan dahil oldu. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması, 27 Ağustos Salı günü İstanbul'da oynanacak. Bu iki maç sonunda turu geçen ekip, 36 takımlı yeni formatıyla oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına adını yazdıracak.

Okan Buruk Cezalı:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys ile oynanacak her iki maçta da yedek kulübesinde yer alamayacak. UEFA Avrupa Ligi'nde geçen sezon Sparta Prag karşısında alınan mağlubiyet sonrası yaşanan olaylar nedeniyle UEFA Disiplin Kurulu, Buruk'a 2 maç ceza verdi. Tecrübeli teknik adam, hem Bern'deki hem de İstanbul'daki karşılaşmalarda takımının başında olamayacak.

Jose Mourinho Eski Yıldızını İstiyor! İlgi Kağıdı Gönderildi Jose Mourinho Eski Yıldızını İstiyor! İlgi Kağıdı Gönderildi

Galatasaray'ın Kadrosu:

Galatasaray, Young Boys ile oynanacak maçlar için UEFA'ya şu kadroyu bildirdi: Fernando Muslera, Günay Güvenç, Ahmet Şen, Davinson Sanchez, Leo Dubois, Derrick Köhn, Kaan Ayhan, Elias Jelert, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Metehan Baltacı, Kerem Demirbay, Gabriel Sara, Berkan Kutlu, Hakim Ziyech, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Mauro Icardi, Michy Batshuayi.

Galatasaray, bu zorlu mücadeleye tam kadro ve galibiyet parolasıyla çıkacak. Takım, deplasmanda avantajlı bir sonuç elde ederek İstanbul’daki rövanş öncesi moral kazanmayı hedefliyor.

Kaynak: Görsel Haber