Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2024 yılı için Eğitim Görevlisi (Dini Musiki, Kur'an-ı Kerim) alım sınavının detayları açıklandı. Sınava katılmaya hak kazanan adaylar, sınav giriş belgelerini DİBBYS programı üzerinden alabilecekler.

Kırtasiye Yardımı Başvuruları Başladı: Şartlar ve Ödeme Tarihleri Belli Oldu Kırtasiye Yardımı Başvuruları Başladı: Şartlar ve Ödeme Tarihleri Belli Oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı, "2024 Yılı Eğitim Görevlisi (Dini Musiki, Kur'an-ı Kerim) Alım Sınavı Yer ve Tarih" duyurusunu yayımladı. Bu sınava başvuran ve katılmaya hak kazanan adaylar, sınav giriş belgelerini DİBBYS programı üzerinden temin edebilecekler.

Adayların, sınav günü "Sınav Giriş Belgesi" ve T.C. Kimlik No'lu kimlik belgelerinden (nüfus cüzdanı, kimlik belgesi veya pasaport) biriyle birlikte sınav merkezinde saat 09.00'da hazır bulunmaları gerekmektedir. Kimlik belgesi ve sınav giriş belgesi olmayan adaylar sınava kabul edilmeyecektir. Ayrıca, nüfus cüzdanı, kimlik belgesi ve pasaport dışında başka bir belge kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecektir.

Bu linkten ulaşabilirsiniz

Editör: Ömer Faruk