İstanbul'da Sabah Namazında Filistin İçin Eller Semaya, Gönüller Duaya Açıldı İstanbul'da Sabah Namazında Filistin İçin Eller Semaya, Gönüller Duaya Açıldı

Şahin mesajında, toplumun ahlak buhranı yaşadığı, cehaletin ve batıl inançların insanları fıtratlarından uzaklaştırdığı bir dönemde Kutlu Nebi Hazreti Muhammed'in (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) doğumuyla yeryüzünü nurlandırdığını belirtti.

Şahin, 'Sevgili Peygamberimiz yeryüzüne teşrif ettiklerinde toplum cehalet bataklığına saplanmış, insanlar hakikati görmez olmuş, küfür ve şirk kalpleri ve bedenleri sarmış durumdaydı. Peygamberimizin dünyayı nurlandırmasıyla, yeryüzünün manevi şekli değişti. Canlı-cansız bütün varlıklar, insaniyetin iftiharının yeryüzüne teşrifleriyle mesrur oldular. Kainat heyecan içinde sevince gark oldu.

Bu vesileyle; ahlak ve adalet rehberi Hazreti Muhammed'in kutlu viladetinin insanlığa huzur ve barış getirmesine, Müslümanlar arasındaki ihtilafların sona ermesine, yeryüzünde İslam kardeşliğinin ve gerçek adaletin tesis edilmesine vesile olmasını diliyor, tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyoruz.' dedi. (İLKHA)

Editör: Ömer Faruk